Company

Roland Corporate slagord • CEO melding

Roland Corporate slagord

- Inspirasjon, glede og kreativitet
- Vær den BESTE i stedet for den STØRSTE
- Kooperativ begeistring for alle aktører

Den underliggende spirit i Rolands unike aktiviteter nedfelt i de tre slagordene over. Den gunnleggende spirit har ikke endret seg siden selskapet startet.

CEO melding

Jun-ichi Miki,CEO og representerende direktør

Jun-ichi Miki

I det moderne samfunnet der mennesker krever åndelig berikelse spiller musikken en stadig større rolle.

Gleden av å skape et originalt musikalsk arbeid. Følelsen av tilfredshet når du spiller et instrument. Ha det gøy mens du lager musikk med dine venner. Som disse, og mange flere er det mange måter å verdsette musikk på. Vårt mål er å hjelpe så mange som mulig å finne gleden i musikk og hjelpe hver og en av dere å finne unike måter å nyte musikk på.

For å oppnå dette vil vi først og fremst gjøre en større innsats for å utvikle enda bedre musikkinstrumenter, og fokusere på å skape flere muligheter og steder der du kan gjøre musikkopplevelsen enda bedre.
Roland har en lang historie med nyskapninger samlet innenfor området med elektroniske musikkinstrumenter.

Hver gang vi åpnet en dør, ventet en ny og fremtidig mulighet for musikk på oss.

Vi har desto mer grunn til å forplikte oss til å ta fatt på nye utfordringer i fremtiden ved å utnytte vår fremtredende teknologi og tilstedeværelse i den globale virksomheten.
Og fremfor alt, for å fortsette som et selskap som appellerer til våre kunder, interessenter og musikkelskere over hele verden, vil Roland alltid gjøre sitt aller beste i alle aspekter i vår virksomhet.

Om oss