Company

Brands and Business Domain

Annerkjent varemerke og produktlinje ble utviklet gjennom state-of-the-art teknologi og uinnfridde ideer. Basert på teknologi som har blitt utviklet gjennom flere år, og som et av de beste varemerkene innen elektroniske musikkinstrumenter, fortsetter Roland å utvide sitt virksomhetsdomene gjennom "multibrand strategi."

Elektroniske musikkinstrumenter

Dette er Rolands hovedfokus, inkludert ulike elektroniske musikkinstrumenter som digitale stagepiano, synthesizere, elektroniske trommer etc. Disse produktene er elsket av mange musikere, fra nybegynnere til profesjonelle, over hele verden.

Gitar-relaterte elektroniske musikkinstrumenter

Dette forretningsområdet omfatter en bred produktlinje for gitarister som vil ha det beste, som for eksempel BOSS effektprosessorer, gitarforsterkere og gitarsynther, etc.

Elektroniske musikkinstrumenter til hjemmebruk

Dette området inkluderer i hovedsak tangentinstrumenter som for eksempel digitalpiano, digitale trekkspill og elektroniske orgler etc. Med disse produktene kan Roland hjelpe alle musikkelskere til å spille musikk.

Profesjonell video, profesjonell lyd og computer music utstyr

Denne kategorien inkluderer profesjonelt lydutstyr basert på Rolands originale teknologi for høykvalitets digital lydoverføring og computer music-relatert maskinvare, som for eksempel USB audio interface som er essensielt for dagens musikkskapere. Dette segmentet omfatter også audio og video mixere for web-streaming.

Andre merker

BOSS

Siden introduksjonen av den første BOSS kompaktpedalen i 1977, er BOSS et merke som realiserer drømmene til gitarister takket være et utvalg av gitareffektprodukter basert på state-of-the-art teknologi.

http://no.boss.info

Rodgers

En sammenslåing av tradisjonene fra RODGERS, et prestisjefylt klassisk orgelmerke, og Rolands ledende digitale teknologier. Dette er en merkevare for klassiske orgler med staselig utseende og fyldig tone som fortsetter å appellere til organister over hele verden.

http://www.rodgersinstruments.co.uk

Om oss